JORNADA DE PORTES OBERTES (18 DE DESEMBRE DE 2016)

El 18 de desembre va tindre lloc la primera Jornada de Portes Obertes del NUCLI FERROVIARI DEL LLOBREGAT. Malgrat els reiterats anuncis de mal temps, la nodrida concurrència va superar totes les previsions i va obligar a alguns reajustaments organitzatius d’última hora. Els assistents a la Jornada, de la mà del personal i auxiliars designats, van poder contemplar els diferents moviments operatius i accedir a tots i cadascun dels vehicles ferroviaris.

010203

040506

L’esdeveniment es va fer coincidir amb la 25a edició de La Marató de TV3, presentada pels periodistes Helena Garcia Melero i Ramon Pellicer, i dedicada en aquesta ocasió a divulgar i sensibilitzar respecte a la investigació sobre l’ictus i les lessions medulars i cerebrals traumàtiques. La recaudació obtinguda va ser destinada a tal finalitat.

070809

101112

A bord d’algun dels vehicles van poder fer, fins i tot, el recorregut assenyalat per l’interior de les nostres instal·lacions. La jornada va ser amenitzada per un grup de música en viu que va deleitar amb la seva actuació al públic assistent.

131415

161718

No cal dir que quants van poder assistir a aquesta primera jornada pública, prèvia a la pròxima inauguració de les instal·lacions, van quedar extremadament satisfets de l’experiència viscuda.