JORNADES DE PORTES OBERTES (22 DE GENER I 5 DE FEBRER DE 2017)

El 5 de febrer, com el 22 de gener anterior, va tenir lloc una Jornada de Portes Obertes del NUCLI FERROVIARI DEL LLOBREGAT. Un cop més, les persones que es varen donar cita a les nostres instal·lacions per a admirar el nostre material i viatjar a bord d’aquest van ser molt nombroses. A l’igual que en ocasions anteriors, tots els que van assistir a aquestes Jornades van poder contemplar els diferents moviments operatius i accedir a tots i cada un dels vehicles ferroviaris, de la mà del personal i auxiliars designats.

Especial atenció va despertar, un cop més, la locomotora de vapor, de rodatge 240, ex Oeste 1015 (posterior RENFE 240-2215). Lluís Medina, encarregat d’aquesta tasca, es va encarregar novament d’atendre en cabina a tots aquells visitants ho desitjaren, així com d’explicar-los la manera de conduir una locomotora d’aquest tipus. 

El viatge a bord del cotxe ex MZA A-330, de plataformes obertes i corredor interior, va ser una de les activitats que va poder desenvolupar el públic assistent. Molts nens varen voler pujar a a ell i fer el trajecte. Al terme de l’activitat pública va tenir lloc un dinar de germanor.